Team
Alexander Demes
Randolf Kobus
Ronald Meulenberg

Alexander Demes
36 jaar, gehuwd, 4 kinderen.

Vanuit de collegebanken ben ik aan de slag gegaan bij Inter Access, een bedrijf in de ICT branche. In 10 jaar tijd heb ik een aantal verschillende functies bekleed, waarmee ik mij breed heb kunnen ontwikkelen. Ik ben momenteel Controller. Een functie die als volgt te beschrijven is: het geven van inzicht in en analyses over de organisatie (in een zeer brede zin) aan directie en management, met daarnaast de zorg voor kwaliteit en beveiliging.

                                                Alexander

Ik heb een paar grote hobby?s, als eerste mijn gezin. Want ik ben een trotse vader van 3 dochters en een zoon. Daarnaast ben ik regelmatig aan het fotograferen. En als laatste ben ik nogal een autogek en hou ik van autorijden. Mede daarom woon ik in Leeuwarden en werk ik in Hilversum.

Randolf Kobus
41 jaar, gehuwd, 2 kinderen.

Na wat omzwervingen nu alweer bijna 12 jaar werkzaam voor Centraal Beheer en andere Achmea onderdelen. Voornamelijk op het gebied van schadeverzekeringen. Manager van de afdeling productontwikkeling voor de particuliere schadeverzekeringen en specialist op het gebied van verkeersverzekeringen en daaraan gerelateerde onderwerpen zoals bijvoorbeeld verkeersveiligheid.

                Randolf                         Dit is het leven

Privé besteed ik veel tijd aan mijn gezin en sporten. Mijn favoriete sport is zeilen, zowel recreatief als wedstrijd, maar ook fitness en zwemmen doe ik graag. Zo af en toe probeer ik in mijn drukke leven eens iets aparts te doen. Dit jaar is dat de cape to cape rally.

Ronald Meulenberg
36 jaar, gehuwd, 2 kinderen.

                                            Jong geleerd, is oud gedaan

Mijn loopbaan begon bij Ecco uitzendburo, later werd dit Adecco. Hier heb ik verscheidene functies vervuld. Na 6 jaar ben ik via een korte stop bij Zilveren Kruis Achmea terecht gekomen bij Centraal Beheer Achmea alwaar ik sinds 2002 als Actuaris werk. Mijn aandachtsgebied is met name productontwikkeling en premiestelling van schadeverzekeringen.

In de avonduren ben ik veelal achter de pc te vinden. Zodra de zon zijn best doet ben ik buiten met de kinderen of aan het fietsen. Mijn favoriete fietsgebied is Zuid Frankrijk en dan met name de Pyreneeën. Mijn motto is: Als je iets doet doe het dan goed.

                                            Bijna boven op de Aubisque            team